– 1 väike sibul
– 3 küüslauguküünt
– 3 apelsini mahl
– 3spl sojakastet
– 1dl vett
– 1/2 dl vahtrasiirupit
– 1 spl õunaäädikat
– 5 spl vett + 1tl maisitärklist
– 1 pakk Bon tofut
– 1 spl õli
– 1 spl sojakastet
– 2 spl maisitärklist
1. Klaasista väheses õlis hakitud sibul ja küüslauguküüned
2. Lisa apelsinimahl, sojakaste, vesi, vahtrasiirup ja õunaäädikas ning lase keema tõusta. Seejärel vähenda kuumust ja hoia õrnal kuumusel podisemas 25 minutit vahepeal segades. Nii muutub kaste paksemaks, karamellisemaks ja väheneb pea poole võrra.
3. Seejärel kuivata köögipaberiga tofu, lõika tofu väikesteks kuubikuteks. Sega tofu kausis ühtlaselt õli- ja sojakastmeseguga ning maisitärklisega. Küpseta ahjus 200C juures 10-15 minutit kuniks tofu on ühtlaselt pruuniks ja krõbedaks küpsenud.
4. Sega maisitärklis ja 5 spl vesi ning vala pidevalt segades kastmele. Seejärel vala kaste tofukuubikutele ning serveeri näiteks riisinuudlitega